Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, ertelemeli kredi seçeneğine başvuruyor. Bu kredilere gösterilen ilgi nedeniyle bankalar arasında da rekabet yaşanıyor. Öyle ki 1-2 bankanın başlattığı ertelemeli kredilerde şimdi liste oldukça uzun. Ertelemeli kredi veren bankalar sayesinde kredi ödemeleri ertelenerek 3 ay sonra başlıyor ve nakit ihtiyaçları da böylece kolayca karşılanıyor. Peki ertelemeli kredi veren bankalar hangileri? 3 ay ertelemeli kredi şartları neler?

İşte Ertelemeli Kredi Veren Bankalar

Ertelemeli kredi veren bankalar listesinde ilk sırada Akbank yer alıyor. Kredi konusunda öncü olan Akbank, 3 ay ertelemeli kredisi ile piyasaya milyonlarca liralık katkı yapan Akbank’ı daha sonrasında pek çok banka takip etti.

Akbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Akbank tarafından sunulan kampanyada herhangi bir şart bulunmuyor. Kredi sicili iyi olan ve kredi alabilecek tüm müşteriler Akbank'ın bu teklifinden yararlanabilir. Akbank tarafından sunulan kampanya dışında diğer pek çok banka da benzer teklifler sunuyor.

Yapı Kredi 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi

3 ay ertelemeli kredi veren bir diğer banka da Yapı Kredi. Online ya da mobil uygulama üzerinden kredi teklifini iletebilecek müşteriler için kredilerde üst ve alt limitler belirlenmemiş durumda. Bu sayede farklı ihtiyaçlarınızda bu kredi teklifini de değerlendirebilirsiniz. Özellikle Yapı Kredi bankası ile çalışanlar ve maaş hesabı gibi hesapları bulunanların onaylanma ihtimali çok daha yüksek.

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi 3 Ay Ertelemeli

Ertelemeli kredilerde CEPTECEP, kredi limitlerini uyguluyor. 250 bin TL’ye kadar olan kredilerde 3 ay erteleme imkanı sunan CEPTECEP, online görüşme ile müşteri olma ve anında kredi başvuru imkanını da sunuyor. Bu sayede herhangi bir şubeye gitmeye gerek kalmadan, evrak sunmadan müşteri ve kredi hizmetlerinden isteyen herkes yararlanabiliyor. Sigortalı ve sigortasız olmak üzere kredilerde 36 aya varan seçenek sunan banka, 3 ay ertelemeyi de tüm kredilerinde uyguluyor.

Enpara Ertelemeli Banka Kredisi

Ertelemeli Banka Kredisi

Ertelemeli Kredi Veren Bankalar listesinin son sırasında ise Enpara yer alıyor. Ertelemeli kredilerde esnek bir seçeneğe sahip olan banka, ihtiyaçlara göre en üst limitten kredi kullanım imkanı sağlıyor.

Editör: Hakan Yılmaz