KAYSERİ HABER

Erciyes Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Mezunları Gururla Diplomalarını Aldı

Erciyes Üniversitesi Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan 432 öğrenci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreninde diplomasını aldı.

Abone Ol

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 35. dönem mezuniyet töreninde 432 öğrenci mezun oldu.

ERÜ Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda 432 Öğrenci Mezun Oldu

Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Demet Ünalan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, törende yaptığı konuşmada, amaçlarının ülkesini seven gençler yetiştirmek olduğunu vurguladı. ERÜ olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra ar-ge çalışmalarında da üst seviyede hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Rektör Altun, üniversitenin başarılarına katkı sağlayan akademik ve idari personel ile öğrencilere teşekkür etti. Mezun öğrencilerin ailelerini de tebrik eden Altun, genç mezunların ülkeye yararlı bireyler olarak hizmet edeceklerine inandığını ifade etti.

Rektör Altun, öğrencilere seslenerek, mezuniyetin bir belge olduğunu ve bu belgenin kazandırdığı yetkinliklerin meslekteki başarıyı belirlediğini, ancak bu başarının kendilerini geliştirme gayretlerine bağlı olarak artacağını söyledi. Öğrencilerden ülkesini ve insanını seven, hizmet eden bireyler olmalarını isteyen Altun, meslek hayatlarında başarılar diledi.

Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Demet Ünalan da konuşmasında, mezun öğrencileri tebrik etti. Prof. Dr. Ünalan, iki yıllık yoğun bir eğitim-öğretim programının ardından yüksek donanımlı profesyoneller olarak yetişen öğrencilerin mesleklerinde başarılı olacaklarından şüphesi olmadığını belirtti. Öğrencilerin başarılarında ailelerinin maddi ve manevi desteğinin büyük rol oynadığını vurgulayan Ünalan, mezunların sağlık alanında büyük fedakarlık ve liyakatle hizmet vereceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından, dönem birincisi Seda Nur Arık mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Tören, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesiyle sona erdi.