Kayseri'de 19 Mayıs Gençlik Turnuvası 3x3 Basketbol Etkinliği Heyecanla Bekleniyor Kayseri'de 19 Mayıs Gençlik Turnuvası 3x3 Basketbol Etkinliği Heyecanla Bekleniyor

Kayseri'nin Harman Mahallesi'ndeki Talasgücü Belediyespor tesislerinde, Erciyes Koleji Erasmus Plus KA121 Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi kapsamında Romanya'nın Moreni kentinden gelen öğrenciler, Talasgücü Belediyespor altyapı takımı ile dostluk maçı gerçekleştirdi. Maçı izleyen Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın, gençleri tebrik etti.

Talasgücü Belediyespor Tesislerinde Altyapı Dostluk Maçı Gerçekleşti

Karşılaşma, başkanın yanı sıra Erciyes Koleji öğretmenleri ve öğrencilerinin de izlediği heyecan verici bir atmosferde geçti. Topun bir kaleden diğerine geçtiği tempolu maçta her iki takım da üst düzey performans sergiledi ve karşılaşma 4-4 berabere sonuçlandı.

Maçın sonunda Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, genç futbolcuları tebrik ederek, "Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu ortaya koyan bütün gençleri kutluyor, gönüllerinden öpüyorum. Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Başkan Yalçın, oyuncular, teknik heyet ve misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program sona erdi.