Bölgesel Amatör Lig 2024-2025 sezonunu 4. sırada tamamlayan Develigücü FK’da teknik direktör Turgut Altınkapı ile yollar ayrıldı. Sezonun 8. haftasında takımın başına geçen genç teknik adam, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajla camiaya veda etti.
Altınkapı yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca 21 maça çıktığını ve bu süreçte 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldıklarını belirtti. Play-Off şansını son maçta kaybettiklerini ifade eden Altınkapı, “Tek başına bir başkanın çabasıyla ve sınırlı kadroyla büyük özveri gösterdik. Her şeye rağmen aslan yürekli futbolcu kardeşlerimle, fedakâr çalışanlarla görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ettik” dedi.
“BAL 4. Grup’un gönüllerin şampiyonu biziz” sözleriyle takımı onurlandıran Altınkapı, oyuncularına da özel bir teşekkür iletisi yayınladı. Genç teknik adam, “Benim şampiyonum sizlersiniz. Sizi tanımaktan büyük gurur ve mutluluk duydum. Umarım hak ettiğiniz değeri fazlasıyla görürsünüz. Hakkım varsa helal olsun” ifadelerini kullandı.
Turgut Altınkapı’nın ayrılığı sonrasında Develigücü FK’nın yeni teknik direktör arayışına kısa sürede başlaması bekleniyor.