Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Kurtuluş Karamustafa ile Bünyan Belediyesi ve üniversite arasındaki işbirliğini değerlendirmek üzere bir araya geldi. İkilinin, ilçede gerçekleştirilebilecek projeler ve çalışmalar üzerine görüşme yaptığı belirtildi.

Bünyan Belediye Başkanı KAYÜ Rektörü İle Bir Araya Geldi

Başkan Metin, Karamustafa ve meclis üyesi Mustafa İşlenmiş ile birlikte Bünyan'da devam eden projeleri yerinde inceledi. İncelemelerin ardından yapılan açıklamada, Başkan Metin'in, Karamustafa ile Bünyan'da eğitim, istihdam ve sosyal alanlarda yapılacak işbirliği çalışmalarını ele aldığı ifade edildi.

Başkan Metin, açıklamasında, "Kayseri Üniversitesi Rektörü Sn. Kurtuluş Karamustafa ile Bünyan’da Kayseri Üniversitesi işbirliğiyle yapabileceğimiz eğitim, istihdam ve sosyal alanlarda projeler üzerine istişare ettik. Devam eden projelerimizi inceledik ve fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum. Bünyan’ımızı kalkındırmak, ilçemizi her alanda geliştirerek örnek bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Osman Baytekin