Euro 2024 heyecanı devam ediyor. İlk maçından galibiyet ile ayrılarak iddialı duruma gelen Türkiye, Portekiz karşısında alacağı avantajlı skor ile gruptan çıkma planları yapıyor. Turnuvanın Almanya’da yapılması sayesinde güçlü bir taraftar desteği alan A Milli Takımımızın bugünkü karşılaşması da tam kapasitede oynayacak. Maç öncesinde maça gitmek isteyen Almanya’daki vatandaşlar ise Türkiye Portekiz maçı hangi statta oynanacak, Türkiye Portekiz maç bilet fiyatlarını araştırıyor.

Türkiye Portekiz Maçı Hangi Statta Oynanacak?

Türkiye Portekiz maçı Dortmund’daki BVB Stadion’da oynayacak. Signal Iduna Park olarak da bilinen ve Borussia Dortmund’un stadyumu olan bu sahada, zorlu 90 dakika oynanacak. Maça saatler kala hala biletlerin satışta olması da maça gitmek isteyenler için şans yaratıyor. Online ve mobil uygulamalar üzerinden satın alınabilecek biletler için fiyatlar da belli olmuş durumda.

Turkiye (2)

Türkiye Portekiz Maç Bilet Fiyatları Kaç Para?

Yaklaşık 1 saat içerisinde tükenmesi beklenen Türkiye Portekiz maç bilet fiyatları şöyle;

  • Kategori 3 - 1.441,43 Euro
  • Kategori 1 - 1.500,00 Euro - 2.100,00 Euro
  • Prime Seats Vıp - 2.480,00 Euro
  • Hospitality Club- 6.050,00 Euro

Türkiye-Portekiz Maçı TRT 1'den Canlı Yayınlanacak

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) bugün ikinci maçını yapacağı Portekiz ile 10. kez karşı karşıya gelecek. 19.00’da başlayacak olan karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen verilecek.

Editör: Hakan Yılmaz