SPOR

Bugün Voleybol Maçı Var mı? Türkiye Polonya Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı zorlu maça hazırlanıyor. Bugün voleybol maçı var mı? İşte Türkiye Polonya maçıyla ilgili detaylar..

Abone Ol

Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı Milletler Ligi’nde çeyrek finale yükseldi. Kupayı almak için zorlu karşılaşmalara çıkacak temsilcimizin çeyrek finaldeki rakibi ise Polonya oldu. Brezilya, Japonya, İtalya, ABD ve Polonya gibi rakiplerini geçerek kupaya ulaşmak isteyen Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı ilk zorlu maçına bugün çıkacak. Milyonlarca izleyicinin televizyonlardan takip edeceği maç için bugün voleybol maçı var mı, Türkiye Polonya maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak sorularının yanıtları aranıyor.

21 Haziran’da Bugün Voleybol Maçı Var mı?

Bugün Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı maçı var. Türkiye Polonya maçı bugün saat 16:30’da başlayacak ve canlı olarak ekranlara gelecek. Bongkok’ta oynanacak Türkiye - Polonya maçı TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Çeyrek finaldeki rakibi Polonya’yı geçmesi halinde Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımının bir sonraki rakibi ise İtalya ile ABD maçından galip gelecek takım olacak. En son 2023’te karşı karşıya gelen iki takım maçında Türkiye sahadan 3-0 galip ayrılmıştı. Bu maçın da favorisi Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı.