Show TV’de yayın hayatına başlayan Sandık Kokusu 25 bölüm ile ekranlara geldi. Her bölümü büyük ilgi gören dizinin yeni bölümleri çarşamba akşamları yayınlanıyor. 12 Haziran Çarşamba günü olması nedeniyle dizi hayranları sabah saatlerinden itibaren Sandık Kokusu bu akşam var mı sorusunun yanıtını arıyor. Show TV 12 Haziran Çarşamba yayın akışının duyurulası sonrasında ise bu soru yanıtını buldu.

Bu Akşam Sandık Kokusu 26. Bölümüyle Ekranlarda!

Show TV yayın akışına göre Sandık Kokusu 26. Bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Sandık Kokusu yeni bölümü yayınlanmasıyla birlikte hikayenin kalanında nelerin olacağı da öğrenilecek. Yeni bölümün yayınlanmasıyla birlikte dizi ara da vermiş olacak. Yeni bölüm ile final yapacak olan dizi, oyuncu kadrosunda yaşanacak değişiklikler ile farklı bir yapıya bürünecek. Bu nedenle de yeni sezon öncesinde hikayedeki olaylar büyük oranda değişikliğe uğrayacak.

Sandik Kokusu (1)

Sandık Kokusu Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Yeni bölümde Reha, Karsu için yaptığı şikayetten vazgeçer. Sonrasında ise avukat ile görüşen Karsu, çocuklarını alabilmesi için tek yolunun olduğunu öğrenir. Karsu’nun hem evlenmesi hem de düzenli, sabit bir işe sahip olması gerekir. Karsu aldığı bu haber sonrasında ise hemen araştırmalara başlar.  Karsu yardım ile bir iş bulur. Ancak evlilik konusu o kadar kolay olmayacaktır.   İşte Sandık Kokusu 26. bölümde yaşanacaklar...

İşte Show TV 12 Haziran Kanal Yayın Akışı

08:00 Bu Sabah

10:00 Gelsin Hayat Bildiği Gibi

12:30 Aslı Hünel İle Gelin Evi

15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Asla Vazgeçme

18:45 Show Ana Haber

20:00 Sandık Kokusu (Sezon Finali)

00:15 Kızılcık Şerbeti (Tekrar)

03:00 Sandık Kokusu (Tekrar)

05:30 Baba (Tekrar)

Editör: Hakan Yılmaz