Dünyanın en çok oynanan mobil oyunları arasında yer alan Brawl Stars, bugün bakıma girdi. Oyun oynamaya çalışan kullanıcılar, Brawl Stars güncellemesi nedeniyle oyunun kapalı olduğunu gördü. Brawl Stars bakım molası ne zaman bitecek? Brawl Stars ne zaman açılacak? İşte merak edilenler…

Brawl Stars Bakım Molası Ne Zaman Biter ve Ne Kadar Sürer?

Oyunlar için dönemsel olarak güncellemeler yapılıyor. Brawl Stars için de bir güncelleme yapılacak. Güncelleme ile oyun içi yenilikler ve pek çok sorun giderilmiş olacak. Bu nedenle Brawl Stars için şu anda sunucular kapalı duruma getirilmiş durumda. Ancak Brawl Stars için resmi bir bakım açıklaması yapılmadı. Bu nedenle Brawl Stars ne zaman açılacak noktasında soru işareti devam ediyor. Brawl Stars güncellemeleri genellikle 2-3 saat içerisinde tamamlanıyor. Bu nedenle oyunun önümüzdeki 3 saat içerisinde tekrar açılması bekleniyor.  25 Haziran Salı itibariyle yapılan güncelleme için resmi açıklama bekleniyor.

Brawl Star (1)

Brawl Stars Mega Kutu Ne Zaman Gelecek?

Bugünkü güncelleme ile Brawl Stars Mega Kutu da geliyor. "12 Temmuz - 31 Temmuz arasında: Brawl Stars'da 2019'a dönüyoruz! MEGA KUTULAR GERİ DÖNDÜ!" denilerek duyurulan yeni gelişmede 2 klasik oyun modunun da oyuna eklendiği ifade edildi. Tanıtım şöyle;

Brawl Star Mega Kutular: Yıldız jetonları kazanarak mega kutular açabileceksiniz. Yıldız jetonları belirli oyun modlarında ve yeni oyun modlarında elde ettiğin ilk zaferler karşılığında kazanılır. Etkinlik sırasında görevler, mücadeleler ve etkinlik ortasında dükkana gelecek bir mega kutudan da yıldız jetonu almak mümkün olacak. Mega kutular; altın, güç puanı, mücevher, elmas, DP katlayıcılar, savaşçılar, oyuncu simgeleri, rozetler, kostümler, ve yeni Rico hiperşarj kostümünü (iki farklı renk seçeneğiyle) içerebilir! Oyuncular mega kutuları dükkandan satın alabilir.

Yeterli sayıda mega kutu açtığınızda yeni Rico hiperşarj kostümünü ücretsiz alırsınız!

Brawl Stars Nedir?

"Brawl Stars," Supercell tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmış, popüler birçok oyunculu çevrimiçi savaş oyunu. 2018 yılında dünya genelinde piyasaya sürülen oyun, hızlı tempolu ve aksiyon dolu savaşlar sunuyor. Kısa sürede popülerlik kazanan oyun, yıllar geçse de oynanmaya devam ediliyor.

Editör: Hakan Yılmaz