Bim, artan su fiyatlarına karşı yepyeni bir hizmetini devreye aldı. Su doldurma otomatlarını şubelerine eklemeye başlayan Bim, normal sulara karşı daha fazla vitamin içeriğini de sunuyor. Vitamin destekli sular, üstelik normal sulara göre çok daha ekonomik. Pilot bölgelerde başlayan hizmetlerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Bim, su şişelerinin atılmasını da önleyerek yeniden kullanılmasını sağlıyor. Peki, Bim’in bu hizmeti neler sunuyor? Kaç para ve su içeriği nasıl?

Bim Su Otomatı ile Su Doldurma Dönem Başlıyor!

BİM’in sunduğu su dolum otomat hizmetinde fiyatlar 5 LT ve 19 LT’lik şişelere göre düzenleniyor. 5 LT’lik su almak isteyenler 7 TL, 19 litre su almak isteyenler ise 25 TL ödeme yaparak hizmetten yararlanabiliyor. Bim Su dolum fiyatları şöyle;

  • 19 litre damacana şişesi: 25 TL
  • 5 litre su şişesi: 7 TL

Müşteriler uygun şişeyi dolum ünitesine yerleştirdikten sonra kağıt ya da bozuk para ile ödeme yaparak dolum yapabiliyor. Otomatik olarak su dolumunu yapan cihaz normal sulara göre Hitit Üniversitesi’nde geliştirilmiş olan vitamin desteği ile daha zengin mineral ve vitamin içeriğine sahip su imkanı sunuyor.

Bim Su (2)

Camilerdeki Arıtıcılar Örnek Oldu

Su fiyatlarının artması, damacanaların yüksek maliyetlere ulaşması son yıllarda vatandaşların farklı çözümlere yönelmesine neden olmuştu. Bu çözümlerde genellikle cami gibi yerlere konulan artırıcılar kullanılıyordu. Ancak arıtıcıların saf suya yakın olması ve sürekli tüketilmesi sağlıklı bir çözüm olmadığı gibi arıtıcıların bakımlarının da zamanında yapılıp yapılmadığı bilinmiyordu. Bu noktadan harekete geçen Bim ise Türkiye genelindeki binlerce şubesinde yer alabilecek yepyeni bir proje geliştirdi. Vitamin destekli su ile ekonomik bir çözüm sunan Bim, damacanasını getirene su satmaya başlayacak.

Hizmetin Türkiye genelinde nasıl planlandığı henüz açıklanmadı. Ancak denemelerin yapıldığı bölgelerde büyük ilgi görüyor

Editör: Hakan Yılmaz