Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ana gündemlerinden birisi olan Beren Saat videosu, Ekol TV’de yayınlanmıştı. Videoda arka plandaki bir kişinin "Ben bu Beren'i yerim" demesi, Türkiye’de büyük tepki çekerken konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Olayın ardından Ekol TV resmi açıklama yaparken yeni açıklama Beren Saat’i teknede görüntüleyen Ekol TV muhabirinden geldi.

Ugur Kotan

Beren Saat’i Çeken Uğur Kotan Konuştu

Ekol TV’de Magazin muhabiri olarak çalışan ve görüntüleri çektiği açıklanan Uğur Kotan konuyla ilgili açıklama yaptı. Haberin kendisine ait olması nedeniyle sözleri kendisinin söylediği gibi bir algı oluştuğunu belirten Uğur Kotan videodaki sesin kendisine ait olmadığını ifade etti. X hesabından açıklama yapan Kotan  "Bahsi geçen haberde söylenen sözü benim söylemediğimim paylaştığım videoda oldukça açıktır" dedi.

“Hukuki Süreç Başlatılacak”

Hakkındaki haberlere de sert tepki gösteren Kotan "İki gündür hakkımda yürütülen karalama kampanyasını sükunetle takip ediyorum. Bahsi geçen haberde söylenen sözü benim söylemediğim paylaştığım videoda oldukça açıktır. Ayırca söyleyen kişiyi de "sus lan" diyerek uyarıp söylediği sözlere dikkat etmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum... Bunların hepsi paylaştığım videoda kanıtlıdır. İki gündür bunca haksız hakarete maruz kalmama rağmen ölü taklidi yapan ilgili kurumu ve muhabirini de şaşkınlıkla izliyorum. Olayın aslını araştırmadan hakkımda yapılan yalan yanlış tüm haberler ve yapılan hakaretlerle alakalı hukuki süreç başlatılacaktır.” dedi.

Editör: Hakan Yılmaz