Haziran ayının ortasında promosyon için yeni bir karar verildi. Emekliler için verilen promosyonların yanı sıra çok fazla kişinin çalıştığı iş yerleri ve belediye gibi yerlerde de promosyon anlaşmaları yapılıyor. Bankalar arasındaki rekabetin artması sonrasında ise promosyonlarda rekor seviyelere çıkılmaya başlandı. Son promosyon anlaşması ise bir belediyeden geldi. Belediye ile bankalar arasında yapılan promosyon anlaşmasında 45.200 TL’lik promosyon ödemesinde karar kılındı. İmzaların atılmasıyla resmiyet kazanan bu promosyon, milyonlarca çalışan için örnek teşkil ettiği için çok önemseniyor. Çalışanların yakından takip ettiği promosyon ödemelerinde yeni haber ile birlikte çalışanların promosyonlardaki beklentisi de yükseldi. bundan sonra yapılacak anlaşmalarda 50 bin TL seviyelerinde görüşmelerin yapılması bekleniyor.

Promosyon (1)

45.200 TL Promosyon Anlaşması Duyuruldu

45.200 TL promosyon anlaşması Belediye İş Sendikası tarafından duyuruldu. Batman şubesi tarafından yapılan açıklamalarda Mardin Kızıltepe Belediyesi Personel A.Ş banka promosyon ihalesinin sonuçlandığı belirtildi. İhalede en yüksek teklifi veren banka 45.200 TL oldu. Böylece en yüksek promosyon teklifi veren banka ile anlaşma sağlandı ve 45.200 TL’lik ödeme duyuruldu. Bu Belediye İş Sendikası’na bağlı olan tüm belediyelerde de sevindiren bir gelişme olarak değerlendirildi. Promosyon sözleşmesi sona eren ve Belediye İş Sendikası’na bağlı olan belediyelerde artık 45 bin TL ve üzeri promosyon anlaşmaları yapılacak. Böylece binlerce üyesi bulunan sendika çalışanları da yeni anlaşma döneminde yüksek ücret alabilecek.

Promosyon (2)

45.200 TL Rekor Promosyonu Böyle Açıkladılar

Sendika tarafından yapılan açıklamada ‘’Bu Gün Belediye-İş sendikamızın yetkili olduğu Mardin Kızıltepe Belediyesi Personel A.Ş'mizin Banka Promosyon İhalesi Yapıldı İhale Kapalı Zarf Açık Arttırma Usulü Yapıldı Açik Arttırma Sonucunda AKBANK 45200 TL İle İhaleyi Kazandı Bu Süreçte İhale Komisyonunda Ve İhalenin Şeffaf Olması Açısından Her Birimden Arkadaşlarımızın Katılmasına Müsaade Eden Belediye Eş Başkanlarımız Sayın Zeyni İpek Ve Sayın Hamdiye Bilek Turgay Başkanlarımıza Sendikamız Ve Üyelerimiz Adına Teşekkür Ediyoruz Kızıltepe Belediyesi Personel A.Ş Emekçilerimize Hayırlı Olsun’’ denildi.

Promosyon (4)

Haziran Promosyon Anlaşmaları Sürüyor

Promosyon anlaşmaları haziran ayı itibariyle sona erecek belediye çalışanları için şu anda bu anlaşma örnek teşkil ediyor. binlerce üyesi bulunan bu sendika ve diğer sendikaların yakından takip ettiği promosyon anlaşmaları, 9 günlük bayram tatili sonrasında devam edecek. Şu anda rekor seviyede bir tutar üzerinde anlaşmanın sağlanması, ekonomik zorluğun devam ettiği Türkiye’de işçilere önemli bir destek sağıyor. 17 bin TL olan asgari ücretin yaklaşık 2,5 katına ulaşan yeni anlaşmalar ile birlikte çalışanlar toplu ödemelerini direk IBAN üzerinden alıyor.

Editör: Hakan Yılmaz