Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri merkeze en uzak yerleşim yeri olan Sarız Damızlık Köyü'nden gelen Şehit Piyade Onbaşı Ahmet Dursun Ortaokulu beşinci sınıf öğrencilerini ağırladı. Türkçe Öğretmeni Büşra Ünsal eşliğinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Yalçın öğrencilere belediyenin görevleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Talas Belediye Başkanı Şehit Piyade Onbaşı Ahmet Dursun Ortaokulu Öğrencilerini Ağırladı

Başkanlık makamında keyifli bir sohbetle başlayan ziyaret, belediye hizmet binasında yer alan birimlerin gezilmesiyle devam etti. Başkan Yalçın, belediyenin yaptığı çalışmaları öğrencilere anlattı ve ziyaretle ilgili olarak, "Sarız Damızlık Köyü'nden gelen Şehit Piyade Onbaşı Ahmet Dursun Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerini ve öğretmenleri Büşra Ünsal’ı belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Yolları, bahtları açık olsun. Gözlerinden ve gönüllerinden öpüyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Yalçın, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onları uğurladı. Çocuklar, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Yalçın'a teşekkür ederek, farklı ve keyifli bir gün geçirdiler.

Editör: Osman Baytekin