Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni başlattığı Mobil Başkan uygulaması ile vatandaşların talep ve önerilerini yüz yüze dinlemek için ilk durağı olan Anafartalar Mahallesi’nde büyük bir ilgiyle karşılandı. Mobil Başkan aracını bizzat kendisi kullanarak vatandaşların yanına giden Başkan Palancıoğlu, uygulamanın büyük memnuniyetle karşılandığını belirtti.

Melikgazi Belediye Başkanı Anafartalar Mahallesi'nde Büyük İlgi Gördü

Palancıoğlu, Anafartalar Mahallesi’nde Latif Başkal Cami’nin önünde gerçekleşen ilk buluşmada mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dinleyerek not aldı. Vatandaşlarla bire bir görüşerek talepleri en kısa sürede hayata geçireceklerini belirten Başkan, bu uygulama ile vatandaşlara daha yakın olmayı amaçladıklarını ifade etti. Toplantıların tarih ve yerinin önceden SMS ve sosyal medya yoluyla duyurulacağını ekledi.

Anafartalar Mahallesi Muhtarı Turan Akdeniz, Başkan Palancıoğlu’nun vatandaşlarla bire bir ilgilenmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve bu uygulamanın devamını diledi. Başkan Palancıoğlu, vatandaşlarla görüşmelerinin ardından esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Vatandaşlar, Başkan Palancıoğlu’nun kendileriyle yakından ilgilenmesi ve taleplerini dinlemesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

Editör: Osman Baytekin