Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde tekrar seçilmesinin ardından, şehir protokolü yanı sıra sivil toplum kuruluşları, odalar, dernekler, teşkilatlar ve vatandaşlar tarafından yapılan 'hayırlı olsun' ziyaretleriyle yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.

Gönül belediyeciliği anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Başkan Büyükkılıç, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişareler yaparak ortak akılla hareket etmeye devam ediyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan İncesu'daki Sağlık Hizmetlerini İnceledi İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan İncesu'daki Sağlık Hizmetlerini İnceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yoğun Bir İlgiyle Karşılaştı

Misafirlerini başkanlık toplantı salonunda ağırlayan Büyükkılıç, ziyaretçileriyle sohbet edip istişarelerde bulunuyor.

Büyükkılıç, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, gönül belediyeciliği ve kucaklayıcı hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, "Nazik ziyaretleri için her bir ziyaretçimize teşekkür ederim. Uyum kültürü ve ortak akıl ile el ele hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Büyükkılıç, misafirlerinden hediyeler aldı ve hatıra fotoğrafları çektirdi.