KAYSERİ HABER

Başkan Büyükkılıç’tan Öğrencilere Karne Hediyesi Müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrencilere yönelik mesajında, "Eğitim öğretim yılının sonuna geldik ama kurs merkezlerimiz ve spor alanlarımız sizlere hizmet vermeye devam ediyor.

Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaklaşan karne günü öncesinde öğrencilere seslenerek, "Eğitim öğretim yılının sonuna geldik ama kurs merkezlerimiz ve spor merkezlerimiz sizlere hizmet için bekliyor. Hem eğleneceksiniz hem de dinleneceksiniz," dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Karne Günü Öncesine Öğrencilere Seslendi

Yerel yönetim hizmetlerini Kayserililere etkin ve hızlı bir şekilde ulaştıran Başkan Büyükkılıç, öğrencilere yönelik faaliyetlere ve desteklere özel önem veriyor. Bu kapsamda, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Tavlusun Mahallesi sakinleriyle birlikte Melikgazi Belediyesi Hüseyin-Kadriye Güner Ortaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta öğrencilere hitap eden Başkan Büyükkılıç, onları Büyükşehir Belediyesi kurslarına davet ederek, "Eğitim öğretim yılının sonuna geldik ama kurs merkezlerimiz ve spor merkezlerimiz sizlere hizmet için bekliyor. Hem eğleneceksiniz hem de dinleneceksiniz," ifadelerini kullandı.

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, "Bu güzel ilçemizin eğitimli, başarılı gençlerle donanımlı hale gelmesi bizim olmazsa olmazımız. Melikgazi Belediye Başkanımız ve hayırseverimiz sizleri çok sevdiği için bu nezih ortamda eğitim ve öğretim yapmanızı sağladılar. Kendilerine minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz," dedi.

Hayırseverler, yerel yönetimler ve valilik dayanışmasına dikkat çeken Başkan Büyükkılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Spor bu işin olmazsa olmazı. Saffet amcanız da spor merkezini yapacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen bir hizmet varsa yapacağımızı buradan paylaşıyorum. Kütüphane müjdesi de verildi, bu da ayrıca sevindirici. Bu yönde de üzerimize düşen bir şey varsa onu da yapacağımızı ifade ediyorum. Yapılan bu güzel ve anlamlı çalışma hayırlı olsun. İşte Kayseri farkı, hayırseveriyle, yerel yönetimiyle, valisiyle ve tabi ki bu güzel insanlarıyla. Cenabı Allah'a şükrediyor, her birinize sevgiler ve saygılar sunuyorum. Sevgili yavrularımız, sizlere de iyi tatiller diliyorum."

Öğrencilere karne müjdesi de veren Büyükkılıç, "Karnesini başarılı bir şekilde bize getirenleri ödüllendireceğiz. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde misafir edelim, sizleri ödüllendirelim," dedi.

Açılışın ardından Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, yeni açılan okulun sınıflarında incelemelerde bulunarak, öğrencilerle samimi sohbetler gerçekleştirdi.