Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Cumhur İttifakı ortaklarından Özvatan, Sarıoğlan ve Bünyan belediyelerini ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, belediye başkanlarına "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu ve ilçe başkanları ile yatırımları değerlendirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Üç Belediyeyi Ziyaret Etti

Başkan Büyükkılıç, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası ilçeleri tek tek ziyaret ederek, vatandaşlarla kucaklaşıp ortak akıl ve istişareye önem veriyor. İlk olarak Özvatan ilçesine giden Büyükkılıç, burada AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. MHP Özvatan İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Büyükkılıç, MHP İlçe Başkanı Mehmet Apal ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Özvatan'da Kaymakam Mine Kurt'u ve Özvatan Belediyesi'ni de ziyaret eden Büyükkılıç, Belediye Başkan Vekili Şimşek Özdemir'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe sakinleriyle de buluşarak, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Daha sonra Sarıoğlan ilçesine geçen Başkan Büyükkılıç, burada AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Özkurt ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ile görüştü. Esnafları ziyaret ederek hayırlı ve bereketli işler diledi.

Son olarak Bünyan ilçesine geçen Büyükkılıç, AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç ve MHP İlçe Başkanı Tevfik Düzen ile buluştu. Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'i ziyaret eden Büyükkılıç, belediye personeli ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Editör: Osman Baytekin