KAYSERİ HABER

Başkan Büyükkılıç, Video Konferans ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bayramlaştı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlenen video konferans ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaştı.

Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlenen video konferans aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaştı. Başkan Büyükkılıç, "Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve şehrim adına şükranlarımı sunuyor, bayramımızı bir kez daha tebrik ediyorum," dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhurbaşkanı İle Bayramlaştı

Bayramlaşma programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kadir Bayram, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Müzeyyen Demirel ve AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı katıldı.

Video konferans bağlantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Kayserililere selamlarını ileterek, Başkan Büyükkılıç, Milletvekili Özsoy ve Kayseri İl Teşkilatı'nın Kurban Bayramı’nı kutladı.

Program sonrası değerlendirmede bulunan Büyükkılıç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaştık. Hemşehrilerimize selamlarını ileterek bayramımızı tebrik eden Sayın Erdoğan’a şahsım ve şehrim adına şükranlarımı sunuyorum," ifadelerini kullandı.