Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan ve KAYTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren Emekliler Kafeteryası'nda emekli vatandaşlarla buluştu, ardından çevredeki esnafları ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Emekliler Kafeteryası'nda Emekli Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Büyükkılıç, gönül belediyeciliği anlayışıyla Kayserililere hizmet etmeye devam ederken, her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Fevzi Çakmak Mahallesi Çoruh Caddesi'nde bulunan Emekliler Kafeteryası'nda emekli vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet eden Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak emekli vatandaşların sosyalleşmesine imkan tanıyan Emekliler Kafeteryası projesinin önemine değindi.

Büyükkılıç, “Gönül belediyeciliği esaslı bir hizmet anlayışı ile her kesimden vatandaşımızı kucaklayan hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Emekliler Kafeteryamız da bu hizmetlerimizden biri. Emekli vatandaşlarımızın bu hizmetten keyifle istifade ettiğini görmek bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Emekliler Kafeteryası'nın hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getiren emekli vatandaşlar, Başkan Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Sıcak ve samimi sohbetin ardından Başkan Büyükkılıç, çevrede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.

Editör: Osman Baytekin