MAGAZİN

Bahar Yeni Sezon Öncesinde Şok Gelişmeler! Kimse Bunu Beklemiyordu!

Final yapan Bahar dizisi için yeni sezon öncesinde önemli gelişmeler yaşandı. İşte detaylar.

Abone Ol

Bahar yeni sezon öncesinde yaptığı final ile uzun süre konuşuldu. Final sahnesinde Timur ile Bahar kritik ameliyata girmiş, hastaneye giden Parla ve Umay arkadaşlarıyla trafik kazası geçirmişti. 4 önemli ismin yaşadığı bu acı olaylar büyük merak uyandırdı. Yeni sezonda 4 oyuncu ile yolların ayrılabileceği konuşuluyordu. Ancak dizi yapımcısı yaptığı açıklama ile beklenmeyen o gelişmeyi duyurdu.

Bahar Yeni Sezon 17. Bölümde Neler Olacak?

Timur’un kalbinin durduğu ve nakil operasyonu sırasında yaşadığı rahatsızlık müdahale ile düzeltilecek. Alınan organ Bahar’a verilecek ve böylece iki isim de ameliyattan sağ salim çıkacak.  Kritik ameliyattan çıkan Bahar ve Timur yaşadıklarına sevinemeden kaza haberini alacak. Bu sefer Parla ve Umay için kritik bekleyiş başlayacak. Ancak hem Parla hem de Umay bu kazayı atlatacak.

Bahar dizisinin hayranları ikinci sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Özellikle final bölümünde yaşanan dramatik olaylar, izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı. Yeni sezonda Timur, Parla ve Umay'ın nasıl bir kurtuluş hikayesi yazacakları ve hangi yeni dramalarla karşılaşacakları büyük bir heyecanla bekleniyor. Özellikle Bahar’ın aşk konusunda nasıl karar vereceği, Timur ve Evren üçgeninde nelerin yaşanacağı Bahar yeni sezonla birlikte ekranlara taşınacak.