MAGAZİN

Bahar 2. Sezonda Timur Umay ve Parla Durumu Belli Oldu

Bahar final sahnesinde Timur, Umay ve Parla’nın kritik durumu öldü iddiaların gündeme getirmişti. 3 ismin dizideki akıbeti belli oldu.

Abone Ol

Show TV’de yayınlanan fenomen dizi Bahar’da etkileyici bir final bölümü ekranlara taşındı. Bahar final sahnesinde Bahar’a ciğerini vermek için operasyona alınan Timur’un kalbinin durması ile sahne sona ermişti. Doktor Evren’in kalp masajı yapmaya başladığı Timur, tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülmemişti. Bu soru işaretleriyle biten final sahnesinde bir diğer kritik olay ise kaza yapan Parla ve Umay oldu.

Parla ve Umay Kazadan Kurtulacak mı?

Parla ve Umay’ın barıştığı anda yaşadıkları trafik kazası, feci şekilde sonlanmıştı. Bariyerleri aşarak uçurumdan denize doğru düşen araçta yer alan Umay ve Parla’nın kazadan kurtulup kurtulmayacağı da merak ediliyordu.

Bahar final bölümünde ölümle burun buruna gelen bu 3 oyuncunun diziye devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlanmıştı. Bugün ise konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 3 oyuncunun da diziye davam edeceği, yaşadıkları kazaları atlatacağı öğrenildi. Yeni sezonda Bahar da nakil ile birlikte hayata yeniden tutunacak ve vücudu bu sefer organı kabul edecek.