EKONOMİ

Arabası Olan ve Akaryakıt Alacaklara 240 TL İndirim! Zamlı Benzin ve Mazot İndirimli Alınacak

Türkiye’de benzin ve mazota gelen zam sonrasında indirim kampanyaları arka arkaya duyurulmaya başlandı. İşte yeni kampanyada 240 TL’lik akaryakıt indirim detayları…

Abone Ol

Bankaların kredi ve banka kartları üzerinden yaptığı kampanyalar, vatandaşların yardımına koşuyor. Kredi kartı ile ev harcamalarını döndürmeye çalışan milyonlarca vatandaş marketten akaryakıta kadar yaptıkları harcamalarda kampanyalar ile ev bütçesine destek sağlıyor. Yeni kampanya ise bu sefer TEB’ten geldi. TEB akaryakıt alacak müşterileri için özel bir kampanya başlattı. Haziran ayında da devam eden kampanya sayesinde akaryakıt alacaklar TEB kartlarını kullanarak daha ekonomik bir alışveriş yapabilecek. TEB resmi internet sitesi üzerinden yapılan bilgilendirmeler ile kampanya şartları duyurulurken 240 TL indirimli akaryakıt kampanyasının yapıldığı açıklandı.

TEB 240 TL İndirimli Akaryakıt Kampanyası Başladı

TEB’in yeni akaryakıt kampanyasının haziran ayında da devam edeceği açıklandı. Akaryakıt için Shell ile özel bir anlaşma sağlayan TEB, Shell’den yapılacak benzin, motorin ya da LPG alımlarında kampanya uyguluyor. Herhangi bir sınır olmaksızın 800 TL ve üzeri 4 alışveriş sonrasında kredi kartlarına 240 TL bonus ekleniyor. SMS ile kampanyaya katılabilecek ya da  mobil uygulamadan kampanyayı seçebilecek müşteriler, kampanya kapsamında akaryakıt alırken de daha ekonomik bir şekilde alışveriş yapabilecek. Herhangi bir katılım ücreti olmayan bu kampanyada her müşteri için bir kez bonus imkanı sağlanıyor.

TEB Haziran 2024 Kampanyaları

TEB Haziran 2024 kapsamında bankanın sunmuş olduğu pek çok kampanya da var. TEB Bankası ile çalışan ve bu bankanın kartları ile alışveriş yapanların kaçırmaması gereken bu kampanyalarda son günlere girilmiş durumda. Bu nedenle kampanyalara göz atarak TEB’in yeni fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Bonus, özel indirimler gibi pek çok fırsatın sunulduğu TEB kampanyaları resmi site üzerinden de duyuruluyor.