DÜNYA

28 Haziran Gratis İndirimi Sitesinde Olacak mı? Online İndirim Var mı?

Gratis indirimi bugün başladı. 28 Haziran’da devam edecek Gratis indirimi sitesinde olacak mı? Gratis indirimi online var mı?

Abone Ol

Bir önceki kampanyasında tüm ürünlerde geçerli yüzde 75 indirim yapan Gratis 28 Haziran indirimlerini de başlattı. Bu sefer Gratis kendi markalarında geçerli yüzde 80 oranında indirim uygulayacak. Şirketin kendi markaları yıllardan beri piyasada olan ve güven veren marka ve ürünler olduğu gibi piyasadaki benzer ürünlere göre çok daha ekonomik bir etikete sahip. Şimdi ise 28 Haziran Gratis kapanış saatine kadar devam edecek indirimlerde bu fiyatların yüzde 80’ine kadar indirim uygulanmış olacak. Gratis’te izdiham yaratacak bu indirimlerde herkesin aklındaki soru ise indirimlerin internet sitesinde olup olmayacağı…İşte Gratis İndirimi Sitesinde Olacak mı? Online İndirim Var mı? sorusunun yanıtı…

Gratis İndirimi Sitesinde Olacak mı? Online İndirim Var mı?

Gratis indirimi sitesinde olmayacak. Sadece mağazalarda geçerli olacağı belirtilen yüzde 80 Gratis indirimi için mağazalara gidilmesi gerekecek. Türkiye’de tüm illerde şubesi bulunan Gratis’in size en yakın mağazasını bulmak için https://www.gratis.com/magazalarimiz adresini kullanabilirsiniz. Online olarak yapacağınız sorgulama sonrasında en yakın Gratis mağazasına giderek indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Online indirimin olmaması büyük bir dezavantaj olarak değerlendirildi. Ancak son indirimde sitesinin aşırı yoğunluk nedeniyle kapanması da milyonlarca kişinin alışveriş yapamamasına neden olmuştu. Mağazalarda yaşanan izdiham haftalarda konuşulan Gratis Canavarı gibi olayları da gündeme getirmişti.