EKONOMİ

2024 Aile Destek Ödemeleri Son Dakika | Aile Destek Ödemeleri Uzatıldı mı?

Yıllık 15.000 TL olarak ödenen aile destek ödemeleri son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar.

Abone Ol

2024 yılı aile destek ödemeleri alan aileler, ödemelerdeki son durumu merak ediyor. 2024 aile destek ödemeleri son dakika gelişmesi geldi. Yapılan paylaşımlar ile söz konusu desteğin devam edip etmeyeceği belli oldu.  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklama ile Türkiye’de milyonlarca kişinin yaralandığı aile destek ödemelerindeki tartışmalara son noktayı koydu. Peki, Aile Destek Programı ne zaman bitiyor, uzatılacak mı?

İşte 2024 Aile Destek Ödemelerindeki Son Durum

Türkiye’de ihtiyaç sahibi aileler için yapılan aile destek ödemelerinde her ay 850 TL ile 1250 TL arasında değişen miktarlarda ödeme yapılıyordu. Her ay PTT üzerinden yapılan ödemelerde haziran ayı itibariyle önemli bir gelişme yaşandı. Bu gelişmeye göre ödemelerde son aya girildi. 12 aylık ödeme döneminin sona gelmesi nedeniyle uzatılması beklenen aile destek ödemelerinde beklentiler gerçekleşmeyecek.

Son Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Yapılacak?

Aile Destek Programı ödemesi için son ödeme yapılacak ay temmuz ayı. Temmuz ayında haziran ayı hak edişini alacak aileler, Temmuz sonrasında ise ödeme almayacak. 12 aylık ödeme dönemi sona ereceği için aile destek programı da sonlanmış olacak. 2024 aile destek ödemeleri son dakika gelişmesi, ödeme alan aileleri üzmüş durumda. 2024 Aile Destek Ödemeleri Son Dakika gelişmesi ile programın uzatılması beklense de beklentiler gerçekleşmedi.