GÜNDEM

15-16-17 Haziran Bayramda Marketler Kapalı mı? BİM A101 ŞOK Çalışma Saatleri Belli Oldu!

Kurban Bayramı arifesi ve bayram sürecinde marketlerin durumu belli oldu. Bayramda marketler kapalı mı? A101, Bim ve ŞOK çalışma saatleri açıklandı.

Abone Ol

15 Haziran Kurban Bayramı arifesi ve 16 Haziran itibariyle başlayacak Kurban Bayramı’nda marketlerin çalışma saatleri merak ediliyordu. Yapılan resmi açıklamalar ile durum netlik kazandı. Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren zincir marketlerin hangi günlerde açık olacağı, kaç gün kapalı kalacağı açıklandı. Alışverişlerini bugün yapması gereken vatandaşlar, belirtilen günlerde hizmet alamayacak. İşte, BİM, A101, ŞOK çalışma saatleri!

Bayramda Marketler Açık mı? BİM, A101, ŞOK Ne Zaman Açılacak?

15 Haziran (bugün) arife günü olması sebebiyle marketler tam gün, normal bir şekilde hizmet verecek. Bu kapsamda bugün gün sonuna kadar Bim, A101, Şok market zincirleri açık olacak. Ancak Kurban Bayramı boyunca çalışma saatleri farklılık gösterecek. Bu nedenle kişilerin açık ve kapalı durumuna göre marketleri ziyaret etmesi gerekiyor.

Bim Kurban Bayramı’nda Açık mı?

Haftanın 7 günü hizmet veren Bim, Kurban Bayramı’nda kapalı olacak. 09.00 ile 21.00 arasında hizmet veren Bim marketler bayramın 3. ve 4. günü açık olacak. 18 Haziran tarihi itibariyle Bim açık olacak ve normal akış devam edecek.

A101 Kurban Bayramı’nda Açık mı?

A101 de Kurban Bayramı’nda kapalı olacak marketler arasında. 17 Haziran itibariyle açık olacak markette normal işleyiş devam edecek. Ancak bayramın 1. ve 2. günü A101 kapalı kalacak.

Şok Bayramda Açık Olacak mı?

Türkiye’de en çok ziyaret edilen bir diğer market Şok da rakipleri gibi bayram sürecinde kapalı olacak. Şok marketler 17 Haziran itibariyle açılacak. İlk 2 gün ise kapalı olacak.