Son dönemlerde başarılı projelerde yer alan ve gittiği her yerde ilgi gören Can Yaman Instagram hesabı için radikal bir karar aldı. Bu kararın hemen ardından ünlü oyuncunun sevenleri Can Yaman Instagram hesabı neden silindi sorusunu ararken gerçek ortaya çıktı.

Can Yaman Instagram Hesabı Silindi

Can Yaman Instagram hesabını sildi. Türkiye’de yer aldığı Erkenci Kuş, Dolunay, İnadına Aşk gibi projelerde yıldızı parlayan ünlü oyuncu daha sonrasında yurt dışına açıldı. Ed Westwick ile başrolü paylaşacağı Sandokan projesi için çalışmalarına devam eden ünlü oyuncu, hayatına İtalya’da devam ediyor. Türkiye’den ayrılan ve uzun zamandan beri İtalya’dan işlerini yürüten oyuncunun bundan sonraki süreçte Türkiye’ye dönmesi beklenmiyor. Sosyal medyada gündemden düşmeyen Can Yaman milyonlarca kişi tarafından takip ediliyordu. Ancak gelinen noktada milyonlarca hayranını üzen bir gelişme yaşandı.

Can Yaman Instagram Hesabi (2)

Can Yaman Sosyal Medya Hesaplarını Neden Kapattı?

Can Yaman’ın sosyal medya hesaplarını kapatması büyük merak uyandırdı. Can Yaman Instagram hesabını neden sildi sorusunun yanıtı ise bugün belli oldu. Ünlü oyuncunun projelerine daha fazla odaklanmak istemesi ve 11 milyon takipçisinden fayda yerine zarar gördüğünü beyan ettiği öne sürülen oyuncu, bu nedenle sosyal medya hesaplarını kapattı.

Editör: Hakan Yılmaz